culinaire zaken .nl |
Lauwwarme macaroni met gerookte zalm | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 100 1 1 0.40 - - |
gram gram stuks eetlepel bekertje naar smaak naar smaak |
pasta (schelpjes) zalm (gerookt) tomaat (vlees-) bieslook (vers) creme fraiche zout peper | ||
Berei- ding |
Kook de macaroni in ruim kokende water met zout gaar. Snij intussen de zalm in reepjes. Kruis de tomaat in, dompel hem enkele seconden in kokend water en verwijder het velletje. Halveer de tomaat, verwijder vocht en zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng de zalm, de tomaat en de creme fraiche en voeg naar smaak peper toe. Laat de macaroni goed uitlekken in een vergiet en verdeel hem over de borden. Schep het zalmmengsel erover en garneer met de bieslook. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 524 KiloJoules 125 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 19 gram 8 gram 1 gram |