culinaire
zaken
.nl
Kipcocktail 2
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
6
6
2
1
1
1
1
0.50
-
gram
eetlepel
blaadje
theelepel
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
bakje
naar smaak
kipfilet (fumee)
room (zuur)
sla ingrediënt info
sap (citroen-)
puree (tomaten-)ingrediënt info
meloen (ogen-) ingrediënt info
avocado ingrediënt info
cognac
tuinkers ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Een sausje roeren van de zure room, tomatenpuree, cognac en peper. Het gare kippenvlees in smalle reepjes snijden. De meloen met een bolletjesuitsteker in kleine bolletjes verdelen. De avocado's schillen, halveren, in dunne plakjes snijden en met citroensap besprenkelen. In 6 coupes een blaadje sla leggen. Hierover het kippenvlees, de meloenbolletjes en de avocadopartjes verdelen. Wat saus erop scheppen en de cocktails garneren met wat tuinkers.
Voedings-
waarde
Energie918 KiloJoules
219 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
20 gram
15 gram
8 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:25.