culinaire
zaken
.nl
Italiaanse tonijnsalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
225
200
3
1
1
1
1
-
-
gram
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
tonijn (blik)
olie (olijf-) ingrediënt info
azijn ingrediënt info
kappertjes
peterselie (vers) ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de aardappelen en laat ze afkoelen. Vermeng de aardappelen met de ui, de olijfolie, de azijn en wat zout en peper. Roer alles goed dooreen en laat de aardappelsalade tenminste 1.5 uur op een koele plaats staan. Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in kleine stukjes. Doe de aardappelsalade in een glazen schaal en verdeel de vis erover. Garneer de salade met de kappertjes en peterselie.
Voedings-
waarde
Energie861 KiloJoules
205 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
15 gram
2 gram