culinaire zaken .nl |
Groentenbouillon met tomaat en strikjes | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:27 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 50 4 2 2 - - |
liter gram eetlepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
bouillon (groente-) pasta (vlinders) room (slag-) tomaat (vlees-) bieslook peper zout | ||
Berei- ding |
Leg de tomaten enkele seconden in kokend water en trek de velletjes eraf. Halveer ze, verwijder vocht en zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Breng de bouillon aan de kook en voeg de strikjes erbij. KLop de slagroom stijf. Breng de soep op smaak met wat zout en peper, en roer de blokjes tomaat erdoor. Soep opdienen met een toefje slagroom.e | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 521 KiloJoules 124 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 3 gram 1 gram |