culinaire
zaken
.nl
Aardappelsalade met tonijn
(Insalata di patate)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
185
3
1
1
1
1
-
-
gram
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
tonijn (olie,blik)
olie (olijf-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
azijn (wijn-,wit) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
kappertjes
zout
peper (zwart) ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de aardappelen in de schil. Schil ze terwijl ze nog warm zijn en snij ze in plakken. Snij de ui in dunne ringen en doe ze bij de aardappelen. Vermeng azijn, zout, peper en peterselie. Roer de olijfolie erdoor en giet deze dressing over de aardappelen. Laat de tonijn uitlekken en schep deze voorzichtig door de salade. Strooi de kappertjes erover.
Voedings-
waarde
Energie1216 KiloJoules
290 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
23 gram
16 gram
4 gram