culinaire
zaken
.nl
Gestoofd lamsvlees met tomaten
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
450
400
2.50
100
2
1
1
1
0.20
-
-
-
gram
gram
deciliter
gram
stuks
teentje
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
tomaat (gepeld) ingrediënt info
lamslap
bouillon (runder-)
boter (room-)
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
laurier (blad)
majoraan (gedroogd)
tijm ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Verhit de boter en bak de blokjes vlees rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en fruit ui en knoflook aan. Voeg tomatenpuree toe en fruit dit even mee. Voeg de tomaten, de bouillon en de kruiden toe. Doe het vlees hierbij en laat het 1 uur gaarstoven.
Voedings-
waarde
Energie2299 KiloJoules
547 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
18 gram
1 gram