culinaire zaken .nl |
Kabeljauw uit de oven | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Makkelijk Ovenschotel | Slank Snel | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 3 200 2 2 2 2 2 |
gram deciliter gram eetlepel theelepel eetlepel teentje theelepel |
kabeljauw (filet) room (slag-) wortel bloem oregano peterselie knoflook mosterd (Frans) | ||
Voor- berei- ding |
Leg de vis en de plakjes wortel in een ingevette ovenschotel. Meng de slagroom met de bloem, kruiden, uitgeperste knoflook, mosterd, zout en peper. Giet dit over de vis. | |||
Berei- ding |
Bak de schotel in een voorverwarmde oven (200) afgedekt 20 minuten en daarna onafgedekt 5'. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1740 KiloJoules 414 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 15 gram 20 gram 2 gram |