culinaire
zaken
.nl
Uiensoep II
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
2
2
1
1
1
1
1
0.50
-
-
-
stuks
stuks
eetlepel
teentje
takje
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
ui ingrediënt info
bouillon (kruiden-)
ketjap (manis)
knoflook ingrediënt info
tijm (vers) ingrediënt info
boter (room-)
olie (olijf-) ingrediënt info
stokbrood
paprika (rood) ingrediënt info
peper ingrediënt info
kaas (parmezaans)
oregano (gedroogd) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Snij de uien in ringen
Fruit ze in de boter en olie tot ze beginnen te kleuren
Paprika fijnsnijden
Knoflook uitpersen
Berei-
ding
Fruit de uien in de boter en olie tot ze beginnen te kleuren. Voeg dan de paprika en de knoflook en de peper toe en fruit nog even.
Daarna bouillon, ketjap en kruiden toevoegen en nog een 5 tot 10 minuten
laten koken.

Serveren met Parmesaanse kaas maakt het nog lekkerder.

Voedings-
waarde
Energie1152 KiloJoules
274 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
34 gram
7 gram
4 gram