culinaire
zaken
.nl
Hartige kruidenmayonaise
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
6
3
1
0.50
0.50
0.50
1
2
1
-
eetlepel
eetlepel
stuks
bosje
bosje
stuks
bosje
stuks
teentje
naar smaak
mayonaise ingrediënt info
sap (citroen-)
ui ingrediënt info
bieslook ingrediënt info
dragon (vers)
komkommer
radijs ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
paprika (poeder) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Pers de knoflook. Ontvel de tomaat en snij deze in blokjes. Snij de
radijs in plakjes. Schil de komkommer en snij deze in plakjes. Snipper de dragonblaadjes fijn. Knip of snij de bieslook fijn. Snipper de ui fijn.
Berei-
ding
Een dag tevoren:
Meng de mayonaise met de citroen, de ui, de bieslook, de dragonblaadjes, de komkommerplakjes, de radijsplakjes, de tomaat, de knoflook en het paprikapoeder en laat alles een nachtje trekken in de koelkast.

De dag zelf: Meng net voor het serveren alle ingredienten nog eens goed door elkaar en serveer de kruidenmayonaise bij de barbecue
Voedings-
waarde
Energie1192 KiloJoules
284 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
2 gram
2 gram