culinaire
zaken
.nl
Scherpe Mexicaanse saus
(Salsa Azteca)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
5
2
1
1
1
1
-
-
gram
stuks
teentje
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
tomaat ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
azijn ingrediënt info
olie ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Vermeng de fijngehakte rode pepertjes met de kleingehakte tomaten, de uitgeperste knoflook, de gesneden ui en de fijngehakte peterselie. Roer de azijn en de olie door het mengsel en voeg zout en peper naar smaak toe. Doe het mengsel in een pan en breng het aan de kook. Laat de saus circa 7 minuten doorkoken. Laat de saus in een pot afkoelen.
Voedings-
waarde
Energie342 KiloJoules
81 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
3 gram
3 gram