culinaire zaken .nl |
Sauce Remoulade | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
24 7 3 2 2 2 2 2 2 2 1 - - |
eetlepel theelepel stuks theelepel eetlepel stuks eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
olie (mais-) sap (citroen-) eidooier mosterd bieslook (vers) ansjovis (filet) kappertjes peterselie (vers) kervel (vers) dragon (vers) augurk peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Voeg aan mayonaise gehakte kappertjes, augurk, kervel, dragon, peterselie en bieslook toe. Pureer eventueel 2 ansjovisfilets en voeg deze ook toe. Deze saus is heerlijk bij koud vlees en gefrituurde vis. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3142 KiloJoules 748 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 13 gram 11 gram 2 gram |