culinaire
zaken
.nl
Kaassalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
50
3
2
1
1
1
0.50
0.50
0.20
gram
gram
centiliter
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
theelepel
eetlepel
kaas (belegen)
tomaat ingrediënt info
yoghurt
ui (zilver-) ingrediënt info
augurk ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
saus (worcestershire-)
puree (tomaten-)ingrediënt info
Berei-
ding
De kaas in kleine blokjes snijden. De yoghurt vermengen met de tomatenpuree, worcestershiresaus en fijngesneden peterselie/bieslook. De uitjes, augurk en paprika klein snijden en met de kaas aan de saus toevoegen. De salade garneren met plakjes tomaat.
Voedings-
waarde
Energie504 KiloJoules
120 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
8 gram
1 gram