culinaire zaken .nl |
Kaassalade | |||
Soort gerecht | Lunchgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Salade Slank | Snel Vegetarisch | Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 50 3 2 1 1 1 0.50 0.50 0.20 |
gram gram centiliter eetlepel stuks eetlepel eetlepel stuks theelepel eetlepel |
kaas (belegen) tomaat yoghurt ui (zilver-) augurk bieslook (vers) peterselie (vers) paprika (rood) saus (worcestershire-) puree (tomaten-) | ||
Berei- ding |
De kaas in kleine blokjes snijden. De yoghurt vermengen met de tomatenpuree, worcestershiresaus en fijngesneden peterselie/bieslook. De uitjes, augurk en paprika klein snijden en met de kaas aan de saus toevoegen. De salade garneren met plakjes tomaat. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 504 KiloJoules 120 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 8 gram 1 gram |