culinaire zaken .nl |
Pastarecept met zalm | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Rijst En Pasta | Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 2 1 0.50 1 1 75 - - 200 |
teentje stuks blik stuks eetlepel bekertje gram naar smaak naar smaak gram |
knoflook ui zalm (blik) courgette (groen) ketchup (tomaten-) creme fraiche kaas (room-,kruiden) peper nootmuskaat pasta | ||
Voor- berei- ding |
Snij de uien klein. Laat de zalm uitlekken en verwijder eventuele graatjes. Rasp de courgette grof. | |||
Berei- ding |
Uien in een hapjespan aanbakken. Knoflook boven de pan uitknijpen. Zalm toevoegen, even roeren zodat hij in wat kleinere stukjes uiteen valt. Voeg de creme fraiche, kruidenkaas en de courgette toe. Nog even doorroeren en klaar! | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3037 KiloJoules 723 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 80 gram 39 gram 6 gram |