culinaire
zaken
.nl
Tortellini met spinazie 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
1
2
-
125
50
1
2
450
200
gram
stuks
teentje
naar smaak
gram
gram
deciliter
stuks
gram
gram
tortellini
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
tijm ingrediënt info
champignon ingrediënt info
ham (achter-)
room (slag-)
ei (kip)ingrediënt info
spinazie
kaas
Berei-
ding
Kook de tortellini gaar en bak ondertussen het uitje, de knoflook, de in stukjes gesneden ham en de champignons, doe hier de tijm bij en haal de pan van het vuur. Giet de slagroom en 2 losgeklopte eieren in de pan en roer alles door elkaar. Leg onderin een schaal de tortellini, daarop de spinazie en giet daar het ei-mengsel overheen. Bestrooi met geraspte kaas en zet het dan even in een voorverwarmde oven.
Tip: als je de spinazie ook van te voren opwarmt hoeft in de oven alleen de kaas maar te smelten en het ei-mengsel te stollen.
Voedings-
waarde
Energie2242 KiloJoules
534 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
48 gram
31 gram
6 gram