| culinaire zaken .nl |
varkenshaas met paprika en tauge | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
| Indelingen | Slank | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 300 100 2 2 1 1 1 0.50 0.50 - |
gram gram eetlepel eetlepel teentje stuks theelepel eetlepel theelepel naar smaak |
varkenshaas tauge ![]() saus (soja-) olie ![]() knoflook ![]() paprika (rood) ![]() honing azijn ![]() sambal oelek peper ![]() | ||
| Berei- ding |
Paprika wassen en in stukjes snijden. Tauge afspoelen. Varkenshaas in dunne plakjes snijden. In wok olie verhitten. Paprika, vlees en knoflook 3 minuten roerbakken. Sojasaus, azijn, sambal en honing door elkaar roeren. Aan vleesmengsel tauge en sojamengsel toevoegen. Nog 1 minuut roerbakken. Op smaak brengen met peper. Lekker met rijst | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1343 KiloJoules 320 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 35 gram 3 gram |