culinaire zaken .nl |
Sajur Brongkos (Van vlees) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
750 100 50 6 4 3 3 2 2 2 2 2 1.50 1.50 1 1 0.50 - |
gram gram gram centimeter eetlepel theelepel teentje eetlepel theelepel stuks eetlepel kopje stuks theelepel theelepel theelepel stuks naar smaak |
runderpoulet boon (sperzie-,vers) tauge sereh selderij (blad-) sap (citroen-) knoflook olie (zonnebloem-) laos (poeder) keluweks sambal trassi melk (kokos-,dik) ui ketoembar trassi kurkuma (poeder) prei zout | ||
Berei- ding |
Voor dit gerecht kunt u RAWON VAN VLEES volgen, u laat nu echter 100 gram gebroken sperzieboontjes meesudderen. Als laatste handeling roert u er 2 glazen dikke kokosmelk door. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 434 KiloJoules 103 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 3 gram 2 gram |