culinaire
zaken
.nl
Pasta met spinazie-feta saus en tomatensalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
150
4
3
2
1
-
-
-
gram
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
spinazie (vers)
pasta (spaghetti) ingrediënt info
dressing (knoflook-)
room (koffie-)
tomaat ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
tijm ingrediënt info
Berei-
ding
Bereiden: In pan met ruim water en zout pasta gaar koken volgens de gebruikaanwijzing op de verpakking. Intussen tomaten (2 stuks) wassen en in plakjes snijden. In steelpan olie verwarmen. Spinazie en tijm toevoegen. Feta erboven verkruimelen. Al roerend verwarmen tot spinazie ontdooid is. Koffieroom erdoor roeren. Op smaak brengen met peper. Pasta afgieten en over twee borden verdelen. Saus erover scheppen. Tomaat ernaast leggen en besprenkelen met dressing.
Voedings-
waarde
Energie2281 KiloJoules
543 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
86 gram
15 gram
6 gram