culinaire
zaken
.nl
Kerrie Ikan Sembilang
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
3
1
3
20
20
3
3
3
3
2
1
1
-
-
gram
deciliter
deciliter
centiliter
gram
gram
theelepel
theelepel
stuks
teentje
theelepel
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
zeewolf
bouillon (vis-)
melk (kokos-) ingrediënt info
olie ingrediënt info
gember (wortel,vers) ingrediënt info
sereh (vers)
trassi
kerrie (poeder,Javaans)
peper (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
koriander (poeder)
ui ingrediënt info
komijn
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de pepers in strips. Maal de gember, ui, knoflook en sereh. Fruit dit aan in olie tezamen met de Javaanse kerriepoeder, de koriander, de komijn en de trassie. Blus dit af met kokosmelk en de visbouillon. Voeg de rode pepersstrips en de vis hier aan toe. Stoof de vis hierin verder gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie1057 KiloJoules
252 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
28 gram
3 gram