culinaire
zaken
.nl
Fruitpizza
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
260
150
1
4
2
1
1
1
1
1
1
gram
gram
deciliter
stuks
stuks
pak
theelepel
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
saus (napolitana-)
kaas (lichtbelegen)
melk (kokos-) ingrediënt info
ham (plak)
banaan ingrediënt info
mix (pizzabodem-)
sap (citroen-)
olie ingrediënt info
prei
appel
peterselie ingrediënt info
Berei-
ding
1. Maak de pizzabodem volgens de aanwijzing op de verpakking. Rol het deeg uit en bekleed de (ingevette) bakplaat van de over ermee. 2. Verwarm de oven voor op 225 graden 3. Snij de ham in reepjes en de prei in smalle ringen. 4. Schil en halveer de appel, verwijder het klokhuis en besprenkel ze met een beetje citroensap. 5. Pel de bananen, snij ze in lange dunne plakken en besprenkel ze met een beetje citroensap 6. Verdeel de napolitana saus over de pizzabodem. Beleg de bodem met de plakjes appel, plakken banaan, preiringen en de reepjes ham. 7. Strooi de klapper en de geraspte kaas over de pizza. Bak de pizza in het midden van de oven in circa 25 minuten gaar. Bestrooi de pizza met de peterselie.
Voedings-
waarde
Energie2009 KiloJoules
478 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
31 gram
44 gram
4 gram