culinaire
zaken
.nl
Varkensrollade met paprika en bonensalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
400
8
6
5
5
5
2
2
2
1
1
1
1
1
kilogram
gram
stuks
eetlepel
theelepel
teentje
eetlepel
theelepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
stuks
stuks
varkensrollade
boon (wit,blik)
olijf (zwart)
olie ingrediënt info
paprika (poeder) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
azijn (wijn-) ingrediënt info
majoraan (gedroogd)
azijn ingrediënt info
mosterd (grof)
olie (olijf-) ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
paprika (geel) ingrediënt info
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Het gebraad 12 uur laten marineren in de olie, azijn, geperste knoflook, marjolein, paprika en zout. Het vlees goed besprenkelen met dit mengsel en op een koele plaats laten rusten. Af en toe omdraaien. Het gebraad dan laten uitlekken en 1 uur braden in een voorverwarmde oven (180 graden Celcius). Ondertussen de paprika's fijn snijden, de bonen laten uitlekken en afspoelen. De ui fijn hakken. Al deze ingedrienten mengen, de olijven en de vinaigrette (bereid met olie, azijn, mosterd, peper en zout) toevoegen. Dien deze salade op bij het in fijne plakjes gesneden gebraad. De paprika eventueel eerst in reepjes stoven in een lepel olijfolie in een grote pan met antikleeflaag.
Voedings-
waarde
Energie2959 KiloJoules
705 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
37 gram
67 gram
8 gram