culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met olijvensaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
150
50
3
2
1
1
-
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
bekertje
teentje
naar smaak
pasta (tagliatelle,groen) ingrediënt info
olijf (zwart,pitvrij)
kaas (parmezaans)
peterselie (vers) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de champignons in plakjes. Verhit de olie in een koekepan en fruit de champignons circa 5 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Kook intussen de tagliatelle al dente volgens de gebruiksaanwijzing. Pureer de champignons met de olijven en peterselie in de keukenmachine. Verwarm dit mengsel opnieuw op zacht vuur. Breng op smaak met zout en peper. Giet de tagliatelle af en schep die door het champignonmengsel. Verdeel de tagliatelle over 4 warme borden. Schep een eetlepel creme fraiche in het midden en strooi er Parmezaanse kaas over. Serveer direct met een tomatensalade.
Voedings-
waarde
Energie1834 KiloJoules
437 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
55 gram
16 gram
2 gram