culinaire
zaken
.nl
Smaragdrijst
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
1
1
25
4
3
3
1
1
0.50
0.25
-
gram
deciliter
deciliter
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
theelepel
teentje
stuks
stuks
naar smaak
rijst (gekookt) ingrediënt info
room (slag-)
room (zuur)
spinazie
ei (kip)ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
kaas (parmezaans)
paprika (poeder) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
paprika ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Eigeel kloppen en rijst, spinazie, paprika, ui, knoflook, slagroom, kaas, paprikapoeder en zout toevoegen. Het stijfgeklopte eiwit erdoor scheppen en de massa in een randvorm doen. Au bain marie in de oven met middelmatige warmte korte tijd bakken. Serveren met zure room en bieslook.
Voedings-
waarde
Energie2706 KiloJoules
644 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
64 gram
26 gram
7 gram