culinaire
zaken
.nl
Salade (paprika-vis, vurig)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
1
1
1
0.50
0.50
0.50
0.50
0.20
-
gram
teentje
theelepel
eetlepel
stuks
stuks
stuks
bosje
bekertje
naar smaak
visfilet
knoflook ingrediënt info
ansjovis (pasta)
azijn (essence 25%) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
paprika (geel) ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
bieslook ingrediënt info
room (zuur)
zout
Berei-
ding
De steelaanzet uit de paprika's snijden, in vieren snijden en de kern zorgvuldig uitsnijden. De stukken in fijne ringen snijden. In goed gezouten en gezuurd water 2 minuten blancheren, dan in een zeef laten uitlekken. De visfilet eveneens in azijnzurig gezouten water naar smaak in 5-10 minuten gaar koken, eruit scheppen. Een schaal inwrijven met de knoflookteen, zodat er slechts een vleugje knoflook door het gerecht trekt. De vis voorzichtig uit elkaar plukken en met de paprikaringen vermengen. De zure room met de ansjovispasta op smaak brengen, dan wat azijn-essence erdoor, met bieslookrolletjes en peperkorrels mengen en door de vis en paprika scheppen.
Voedings-
waarde
Energie1055 KiloJoules
251 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
22 gram
22 gram
5 gram