culinaire
zaken
.nl
Rosbiefsalade
(maaltijdsalade)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
6
4
3
2
1
1
1
1
1
0.50
-
-
gram
sprietje
stuks
eetlepel
eetlepel
krop
bosje
stuks
bekertje
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
runderrosbief
bieslook (vers) ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
sap (citroen-)
sherry
sla ingrediënt info
radijs ingrediënt info
ui ingrediënt info
room (zuur)
knoflook ingrediënt info
komkommer
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Ui pellen en in dunne ringen snijden. Tomaten wassen en in dunne plakjes snijden. Komkommer wassen en in plakjes snijden. Radijsjes schoonmaken en in plakjes snijden. Sla wassen, uitslaan en in stukken scheuren. In kommetje doen: zure room, citroensap, sherry, zout en peper. Tot sausje roeren.
Rosbief in reepjes snijden. In slaschaal doen. Toevoegen: ui, tomaat, komkommer, radijs en sla. Bieslook erboven fijnknippen. Door elkaar scheppen. Sausje erover schenken.
Voedings-
waarde
Energie1151 KiloJoules
274 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
18 gram
5 gram