culinaire
zaken
.nl
Picadillo (mexikaans)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
250
10
10
6
2
2
2
1
1
1
0.50
-
gram
gram
gram
gram
stuks
teentje
eetlepel
eetlepel
stuks
theelepel
stuks
eetlepel
naar smaak
gehakt (runder-,mager)
gehakt (varkens-)
amandel ingrediënt info
rozijn ingrediënt info
olijf
knoflook ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
ui ingrediënt info
chilipoeder
tomaat (vlees-) ingrediënt info
kappertjes
zout
Berei-
ding
Bak het gehakt in de olie korrelig en gaar. Roer er de ui, knoflook, de ontvelde en in stukken gesneden tomaat, de peterselie, amandelen, rozijnen en olijven doorheen. Laat dit mengsel ongeveer 8 minuten zachtjes pruttelen. Strooi er zout en een beetje chilipoeder over. Deze picadillo kan ook gebruikt worden om taco's te vullen.
Voedings-
waarde
Energie1658 KiloJoules
395 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
23 gram
1 gram