culinaire
zaken
.nl
Italiaanse kalfsvleesschotel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
400
250
50
15
2
1
1
1
-
-
deciliter
gram
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
ravioli
kalfsvlees ingrediënt info
champignon ingrediënt info
kaas (parmezaans)
boter (room-)
pesto ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
prei
maizena
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Het kalfsvlees in reepjes snijden. De prei schoon maken, in ringen snijden, wassen en laten uitlekken. De champignons met een vochtig doekje schoon vegen en in vieren snijden. De boter in een ovenvaste schaal van 1 liter inhoud (onafgedekt) 1 minuut op 100% verwarmen. Het vlees, de prei, de champignons en de pesto erdoor scheppen en alles (onafgedekt) 6-7 minuten op 100% verwarmen. De inhoud van het blik ravioli toevoegen en alles (afgedekt) 10-12 minuten op 50% verwarmen. De schotel op smaak brengen met zout en peper. Eventueel de maizena met 2 eetlepels water glad roeren en het vocht hiermee binden. Het gerecht 5 minuten (afgedekt) laten nagaren, garneren met de bieslook en de Parmezaanse kaas en serveren met een groene salade.
Voedings-
waarde
Energie2867 KiloJoules
683 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
37 gram
48 gram
4 gram