culinaire zaken .nl |
Italiaanse kalfsvleesschotel | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Magnetron Combi-magnetron | Makkelijk Snel | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 400 250 50 15 2 1 1 1 - - |
deciliter gram gram gram gram eetlepel eetlepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
ravioli kalfsvlees champignon kaas (parmezaans) boter (room-) pesto bieslook (vers) prei maizena zout peper | ||
Berei- ding |
Het kalfsvlees in reepjes snijden. De prei schoon maken, in ringen snijden, wassen en laten uitlekken. De champignons met een vochtig doekje schoon vegen en in vieren snijden. De boter in een ovenvaste schaal van 1 liter inhoud (onafgedekt) 1 minuut op 100% verwarmen. Het vlees, de prei, de champignons en de pesto erdoor scheppen en alles (onafgedekt) 6-7 minuten op 100% verwarmen. De inhoud van het blik ravioli toevoegen en alles (afgedekt) 10-12 minuten op 50% verwarmen. De schotel op smaak brengen met zout en peper. Eventueel de maizena met 2 eetlepels water glad roeren en het vocht hiermee binden. Het gerecht 5 minuten (afgedekt) laten nagaren, garneren met de bieslook en de Parmezaanse kaas en serveren met een groene salade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2867 KiloJoules 683 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 37 gram 48 gram 4 gram |