culinaire zaken .nl |
Hete macaroni | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
700 500 400 5 5 4 4 3 - - |
gram gram gram eetlepel eetlepel theelepel teentje stuks naar smaak naar smaak |
pasta (macaroni) gehakt (varkens-) tomaat (blik) olie puree (tomaten-) sambal oelek knoflook ui zout peper | ||
Berei- ding |
Verwarm de olie in een koekepan en fruit hierin de gesnipperde uitjes. Voeg daar de geperste knoflook aan toe. Bak dan het gehakt gaar. Kook intussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg aan het gehaktmengsel de tomaten en puree toe. Doe dan de sambal in de pan en voeg zout en peper naar smaak toe. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 5205 KiloJoules 1239 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 143 gram 46 gram 8 gram |