culinaire
zaken
.nl
Karbonade gevuld met roquefort en vermouth
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
150
100
25
2
1
1
-
-
gram
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
varkenskarbonade (rib-)
tomaat ingrediënt info
kaas (roquefort)ingrediënt info
boter (room-)
Vermouth (wit)
creme fraiche ingrediënt info
komkommer
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
4/5 deel roquefort, creme fraiche, vermouth en peper mengen. Karbonades (*) op dikste gedeelte in snijden. Karbonades met mengsel vullen en met coktailprikkers vast steken. Boter verhitten. Karbonades in circa 25 minuten bruin en gaar bakken; halverwege keren. Tomaten (2 stuks) in plakjes snijden. Van komkommer 8 plakjes snijden. Karbonades over borden verdelen en graneren met tomaat en komkommer. Rest van roquefort erover verkruimelen. Lekker met gebakken champignons en tagliatelle.

(*) Neem 4 dikke karbonades, omdat deze beter te vullen zijn. Vraag eventueel of uw slager ze voor u insnijdt.
Voedings-
waarde
Energie1900 KiloJoules
452 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
37 gram
1 gram