culinaire
zaken
.nl
Gemarineerde varkenshaas met tagliatelle
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
2
200
1.25
4
2
2
1
1
1
-
-
gram
deciliter
gram
deciliter
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
varkenshaas
sap (sinaasappel-)
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
room (slag-)
olie (olijf-) ingrediënt info
gember (bak-) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
sap (citroen-)
kerrie (poeder)
maizena
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij het vlees in dunne plakjes. Roer de sinaasappelsap, citroensap, zout, peper, kerrie en olie door elkaar en meng het vlees erdoor. 1 uur laten marineren. Daarna vlees uit laten lekken en marinaade zeven. Pasta koken en intussen marinade met bakgember aan de kook brengen. Dan de maizena en slagrom tot een glad goedje roeren en voorzichtig bij de marinade voegen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Bak het vlees in kleine porties tegelijk en verdeel dit met de gekookte tagliatelle over de borden en giet tot slot de saus erover.
Voedings-
waarde
Energie2416 KiloJoules
575 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
48 gram
28 gram
2 gram