culinaire zaken .nl |
Gebakken varkensschnitzel met ui en paprika | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 100 1 5 4 4 3 2 1 1 - - |
gram gram deciliter stuks eetlepel stuks stuks stuks stuks stuks naar smaak naar smaak |
champignon margarine melk beschuit peterselie (vers) varkensschnitzel (ongep.) ei (kip) ui citroen paprika (groen) peper zout | ||
Berei- ding |
Snipper de uitjes. Was dan de groene paprika en snij deze in kleine reepjes. Was de champignons voorzichtig en snij ze in plakjes. Kluts de eieren met de melk, het zout en de peper. Kruimel de beschuiten. Haal de schnitzels met een vork door het eiermengsel heen. Paneer de schnitzels in de gekruimelde beschuiten. Bak de schnitzels in ruim boter in ongeveer 6 minuten aan beide kanten op driekwart hoog vuur. Bak dan de gesneden uitjes, paprika en champignons mee. Garneren met citroenschijfjes en wat peterselie. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2875 KiloJoules 685 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 27 gram 60 gram 4 gram |