| culinaire zaken .nl  | 
Marinade voor lamsvlees | |||
| Soort gerecht | Divers | Herkomst | Engeland | |
| Aantal personen  | 4 | Bereidings- tijden  | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05  | |
| Indelingen | Marinade | |||
| Ingre- diënten  | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 0.40 3 1 6 0.50 1 1  | 
deciliter teentje stuks stuks deciliter stuks takje  | 
wijn (rood)  knoflook ![]() ui ![]() kruidnagel ![]() olie (olijf-) ![]() tomaat ![]() tijm ![]()  | ||
| Voor- berei- ding  | 
Snij de tomaat in blokjes. Snij de ui in schijven. Snij de knoflook in dunne plakjes. | |||
| Berei- ding  | 
Meng alle ingredienten goed door elkaar. | |||
| Voedings- waarde  | 
Voedingswaarde per portie | Energie | 484 KiloJoules 115 KiloCaloriën  | Koolhydr Eiwit vezels  | 4 gram  1 gram 1 gram  |