| culinaire zaken .nl |
Marinade voor lamsvlees | |||
| Soort gerecht | Divers | Herkomst | Engeland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
| Indelingen | Marinade | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 0.40 3 1 6 0.50 1 1 |
deciliter teentje stuks stuks deciliter stuks takje |
wijn (rood) knoflook ![]() ui ![]() kruidnagel ![]() olie (olijf-) ![]() tomaat ![]() tijm ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Snij de tomaat in blokjes. Snij de ui in schijven. Snij de knoflook in dunne plakjes. | |||
| Berei- ding |
Meng alle ingredienten goed door elkaar. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 484 KiloJoules 115 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 1 gram 1 gram |