culinaire
zaken
.nl
Petjel Tahoe
(Gebakken tahoe met saus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
4
2
2
2
1
1
1
1
0.50
0.50
-
gram
theelepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
theelepel
stuks
eetlepel
teentje
theelepel
stuks
naar smaak
tauge ingrediënt info
sambal oelek
azijn ingrediënt info
selderij (blad-)ingrediënt info
ketjap (manis)
trassi
tahoe
suiker
knoflook ingrediënt info
komijn
komkommer
zout
Berei-
ding
Bak de tahoe in plakken in de olie. Blancheer de tauge, snij de komkommer in schijfjes en de selderie fijn. Rangschik de tauge, tahoe en komkommer op een schaal. Pers de knoflook uit en vermeng de kruiden (trassi, ketjap, suiker, zout, sambal, azijn en djinten) en giet deze saus over de groenten. Strooi de selderie over het geheel.
Voedings-
waarde
Energie183 KiloJoules
44 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
3 gram
2 gram