culinaire
zaken
.nl
Vegetarische verrukking
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
100
100
50
50
25
25
4
2
2
1
1
gram
gram
gram
gram
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
teentje
eetlepel
eetlepel
kool (wit)
broccoli (roosjes) ingrediënt info
wortel
paprika (rood) ingrediënt info
peultjes
tauge ingrediënt info
champignon ingrediënt info
ui ingrediënt info
olie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
saus (soja-)
suiker
Berei-
ding
Verhit een grote koekepan en doe er de olie en knoflook in. Voeg de rets van de (gesneden) ingredienten toe en roerbak de groenten in 4 minuten bijtgaar. Geef er gestoomde jasmijnrijst (khao suay) bij.
Voedings-
waarde
Energie467 KiloJoules
111 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
3 gram
3 gram