culinaire zaken .nl |
Vegetarische verrukking | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Thailand | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:07 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 100 100 50 50 25 25 4 2 2 1 1 |
gram gram gram gram gram gram gram eetlepel eetlepel teentje eetlepel eetlepel |
kool (wit) broccoli (roosjes) wortel paprika (rood) peultjes tauge champignon ui olie knoflook saus (soja-) suiker | ||
Berei- ding |
Verhit een grote koekepan en doe er de olie en knoflook in. Voeg de rets van de (gesneden) ingredienten toe en roerbak de groenten in 4 minuten bijtgaar. Geef er gestoomde jasmijnrijst (khao suay) bij. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 467 KiloJoules 111 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 3 gram 3 gram |