culinaire
zaken
.nl
Salade (lauwwarm) van kip, paprika en pasta
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
400
400
2
1
1
1
1
-
-
gram
gram
gram
teentje
stuks
stuks
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
kipfilet
pasta ingrediënt info
tomaat (gepeld,stukjes) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
paprika (geel) ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
peper (zwart) ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
De pasta koken. Eventueel vet van de kipfilets verwijderen en het vlees in dunne reepjes snijden. De paprika's van zaad en zaadlijsten ontdoen, wassen en in dunne repen snijden. De knoflook pellen en zeer fijn snipperen.
Berei-
ding
De repen kip en paprika, de knoflook en de tomaten met vocht in een ovenvaste schaal doen en (afgedekt) 14-16 minuten op 70% verwarmen tot de kip gaar is. Tussendoor een keer roeren. De peper en het zout erdoor scheppen. Het kip-groentemengsel door de gekookte pasta scheppen, 1-2 minuten op 100% verwarmen en bestrooid met basilicum serveren.
Voedings-
waarde
Energie2346 KiloJoules
559 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
83 gram
38 gram
5 gram