culinaire zaken .nl |
Salade (lauwwarm) van kip, paprika en pasta | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:18 | |
Indelingen | Magnetron Combi-magnetron | Feestelijk Makkelijk | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 400 400 2 1 1 1 1 - - |
gram gram gram teentje stuks stuks stuks theelepel naar smaak naar smaak |
kipfilet pasta tomaat (gepeld,stukjes) knoflook paprika (geel) paprika (groen) paprika (rood) basilicum (vers) peper (zwart) zout | ||
Voor- berei- ding |
De pasta koken. Eventueel vet van de kipfilets verwijderen en het vlees in dunne reepjes snijden. De paprika's van zaad en zaadlijsten ontdoen, wassen en in dunne repen snijden. De knoflook pellen en zeer fijn snipperen. | |||
Berei- ding |
De repen kip en paprika, de knoflook en de tomaten met vocht in een ovenvaste schaal doen en (afgedekt) 14-16 minuten op 70% verwarmen tot de kip gaar is. Tussendoor een keer roeren. De peper en het zout erdoor scheppen. Het kip-groentemengsel door de gekookte pasta scheppen, 1-2 minuten op 100% verwarmen en bestrooid met basilicum serveren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2346 KiloJoules 559 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 83 gram 38 gram 5 gram |