culinaire
zaken
.nl
Koolsalade met gehakte noten en kaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
375
100
100
100
40
3
2
2
1
1
0.20
0.10
-
-
gram
gram
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
kool (wit)
spek (ontbijt-,mager)
noot (gemengd)
kaas (extra belegen)
rozijn ingrediënt info
olie ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
noot (wal-)
ui ingrediënt info
azijn (wijn-) ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
suiker
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Spekblokjes ongeveer 8 minuten zachtjes in een koekepan bakken. Rozijnen in warm water laten wellen. Kool in zeer dunne reepjes snijden, de kaas in blokjes. Pel de ui en hak hem fijn. Een sausje roeren van azijn, suiker, peper, zout, basilicum en olie. Kool met spekblokjes, rozijnen, blokjes kaas, ui, dressing en gehakte noten vermengen. Over de schaaltjes verdelen. Garneren met een takje peterselie en de halve walnoten. Geef er warm stokbrood bij.
Voedings-
waarde
Energie3283 KiloJoules
782 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
46 gram
25 gram
7 gram