culinaire
zaken
.nl
Kalkoensalade met dadels
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
300
200
200
150
1
1
2
1
1
1
-
-
gram
gram
gram
gram
gram
deciliter
deciliter
theelepel
bosje
teentje
bakje
naar smaak
naar smaak
kalkoenfilet (gerookt)
sla (gemengd) ingrediënt info
dadel (gedroogd)
kaas (feta)
studentenhaver
olie ingrediënt info
sap (appel-)
mosterd
radijs ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
tuinkers ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Ontpit de (liefst verse) dadels sn snij ze doormidden. Snij de radijsjes in plakjes, het gare kalkoenvlees in reepjes en de kaas in blokjes. Meng de dadels, de radijs, kalkoen, kaas, studentenhaver en de sla in een grote kom door elkaar. Klop een sausje van het appelsap, de olie en de mosterd. Pers het teentje knoflook uit en voeg zout en peper toe. Klop het sausje nogmaals door.
Voedings-
waarde
Energie1978 KiloJoules
471 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
28 gram
30 gram
4 gram