| culinaire zaken .nl | Cajun seasoning (wordt o.a. gebruikt bij: Jambalaya) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Amerika | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 | theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel | paprika (poeder)  peper (cayenne-)  knoflook (poeder)  peper (zwart)  tijm  ui (poeder)  peper (wit)  oregano  rozemarijn  zout (selderij-) basilicum (vers)  | ||
| Berei- ding | Meng alle kruiden door elkaar. Het mengsel is in een afgesloten busje lang houdbaar. | |||
| Voedings- waarde | Voedingswaarde per portie | Energie | 42 KiloJoules 10 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 1 gram 0 gram |