culinaire zaken .nl |
Cajun seasoning (wordt o.a. gebruikt bij: Jambalaya) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Amerika | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 |
theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel |
paprika (poeder) peper (cayenne-) knoflook (poeder) peper (zwart) tijm ui (poeder) peper (wit) oregano rozemarijn zout (selderij-) basilicum (vers) | ||
Berei- ding |
Meng alle kruiden door elkaar. Het mengsel is in een afgesloten busje lang houdbaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 42 KiloJoules 10 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 1 gram 0 gram |