| culinaire zaken .nl |
Cajun seasoning (wordt o.a. gebruikt bij: Jambalaya) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Amerika | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 |
theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel theelepel |
paprika (poeder) ![]() peper (cayenne-) ![]() knoflook (poeder) ![]() peper (zwart) ![]() tijm ![]() ui (poeder) ![]() peper (wit) ![]() oregano ![]() rozemarijn ![]() zout (selderij-) basilicum (vers) ![]() | ||
| Berei- ding |
Meng alle kruiden door elkaar. Het mengsel is in een afgesloten busje lang houdbaar. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 42 KiloJoules 10 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 1 gram 0 gram |