culinaire
zaken
.nl
Broccoli met ansjovis
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1
6
3
3
2
1
1
-
-
-
gram
deciliter
stuks
eetlepel
gram
teentje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
broccoli (roosjes) ingrediënt info
wijn (wit)
ansjovis (filet)
olie (olijf-) ingrediënt info
suiker
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
laurier (blad)
tijm ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Verhit de olie, bak de ui hierin tot hij glazig is en voeg de knoflook toe. Doe de broccoli en ansjovis erbij, schep het om en giet de wijn erover. Voeg laurierblad en tijm toe en sudder de broccoli in 15 tot 20 minuten. Breng op smaak met zout, peper en suiker.
Voedings-
waarde
Energie808 KiloJoules
192 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
10 gram
5 gram