culinaire
zaken
.nl
Zalmmousse 2
(Spuma fredda di salmone)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
185
10
10
3
1
1
-
-
deciliter
gram
gram
theelepel
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
room (slag-)
zalm (blik)
olijf (zwart)
sap (citroen-)
olie (olijf-) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
citroen
zout
peper (zwart) ingrediënt info
Berei-
ding
Laat de zalm uitlekken en verwijder vel en graten. Maak de zalm fijn met een vork. Voeg olijfolie, citroensap, peterselie, zout en peper toe. Meng dit goed door elkaar. Sla de slagroom stijf en spatel dit voorzichtig door het zalmmengsel. Verdeel de zalmmousse over glazen en zet drie uur in de koelkast. Garneer de mousse met de citroenplakken en de olijven.
Voedings-
waarde
Energie1624 KiloJoules
387 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
11 gram
0 gram