culinaire
zaken
.nl
Warme beschuitbol met champignons
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
4
4
2
2
2
1
1
1
gram
stuks
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
theelepel
teentje
stuks
champignon ingrediënt info
kaas (belegen,plak)
beschuitbol
gember (bak-) ingrediënt info
mandarijn
boter (room-)
bouillon (poeder)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Ui pellen en snipperen. Champignons wassen en in plakjes snijden. Mandarijnen pellen en in stukjes snijden.
Grill 5 minuten voorverwarmen op de hoogste stand. Intussen in koekepan boter verhitten. Ui circa 3 minuten fruiten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Champignons 2 minuten meebakken. Toevoegen: mandarijn, gember en bouillonpoeder. In 2 minuten warm laten worden. Intussen beschuitbollen op bakblik 1 minuut vlak onder de gril aan elke kant goudbruin grillen.
Champignonmengsel erover verdelen. Kaas erop leggen. Vlak onder grill kaas laten smelten. Op 4 bordjes leggen.
Voedings-
waarde
Energie3059 KiloJoules
728 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
42 gram
38 gram
2 gram