culinaire
zaken
.nl
Turkse bruine bonensalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
400
150
100
5
4
3
1
-
-
-
gram
gram
gram
gram
theelepel
stuks
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
boon (bruin,blik)
tomaat ingrediënt info
salami
olijf (groen)
sap (citroen-)
ei (kip)ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
bonenkruid ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Laat de bruine bonen uitlekken. Ontvel de tomaat en snij deze in stukjes. Snij de salami in kleine blokjes. Maak de ui schoon en snij deze in ringen.
Berei-
ding
Doe alle ingredienten in een kom en roer zachtjes door elkaar.
Voedings-
waarde
Energie1576 KiloJoules
375 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
21 gram
19 gram
2 gram