culinaire zaken .nl |
Turkse bruine bonensalade | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Turkije | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Makkelijk Salade | Snel Zonder Koken | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 400 150 100 5 4 3 1 - - - |
gram gram gram gram theelepel stuks eetlepel stuks naar smaak naar smaak naar smaak |
boon (bruin,blik) tomaat salami olijf (groen) sap (citroen-) ei (kip) olie (olijf-) ui bonenkruid peper zout | ||
Voor- berei- ding |
Laat de bruine bonen uitlekken. Ontvel de tomaat en snij deze in stukjes. Snij de salami in kleine blokjes. Maak de ui schoon en snij deze in ringen. | |||
Berei- ding |
Doe alle ingredienten in een kom en roer zachtjes door elkaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1576 KiloJoules 375 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 21 gram 19 gram 2 gram |