| culinaire zaken .nl |
Tomatensalade met mozzarella en basilicum | |||
| Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
| Indelingen | Makkelijk Salade | Snel Vegetarisch | Zonder Koken | |
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 10 3 2 1 - - |
blaadje eetlepel stuks stuks naar smaak naar smaak |
basilicum (vers)![]() olie (olijf-) ![]() tomaat (pomodori-) ![]() kaas (mozzarella) ![]() peper ![]() zout | ||
| Berei- ding |
Was de tomaten en snij ze in dunne plakjes, evenals de kaas. Was de basilicumblaadjes. Rangschik de plakjes tomaat en kaas om en om dakpansgewijs op 2 bordjes. Strooi er vers gemalen peper over. Garneer met basilicumblaadjes. Sprenkel er olijfolie over. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 679 KiloJoules 162 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |