culinaire zaken .nl |
Tomatensalade met mozzarella en basilicum | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk Salade | Snel Vegetarisch | Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
10 3 2 1 - - |
blaadje eetlepel stuks stuks naar smaak naar smaak |
basilicum (vers) olie (olijf-) tomaat (pomodori-) kaas (mozzarella) peper zout | ||
Berei- ding |
Was de tomaten en snij ze in dunne plakjes, evenals de kaas. Was de basilicumblaadjes. Rangschik de plakjes tomaat en kaas om en om dakpansgewijs op 2 bordjes. Strooi er vers gemalen peper over. Garneer met basilicumblaadjes. Sprenkel er olijfolie over. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 679 KiloJoules 162 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |