culinaire zaken .nl |
Champignons gevuld met ham, noten en franse mosterd | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Magnetron | Snel | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
75 50 25 20 8 2 1 1 0.50 - - |
gram gram gram gram stuks eetlepel stuks theelepel bosje naar smaak naar smaak |
ham (mager) noot (wal-,gepeld) boter (room-) meel (paneer-) champignon peterselie ei (kip) mosterd (Frans) bieslook peper (wit) zout | ||
Voor- berei- ding |
Hak de walnoten. | |||
Berei- ding |
Maak de champignons schoon (borsteltje of keukenpapier). Snij de stelen eraf of draai deze voorzichtig uit de hoed. Hak de stelen fijn. Vermeng ze met de fijngesneden ham (of pate in spek), paneermeel, walnoten, kleingesneden bieslook, mosterd, peper en zout. Klop het ei en voeg dit aan het mengsel toe. Vul er de champignons mee en zet deze op een platte schaal. Leg op iedere champignon een klontje boter en zet de schaal afgedekt in de magnetron: hoogste stand, 5-6 minuten Garneer met peterselie. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 819 KiloJoules 195 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 10 gram 2 gram |