culinaire
zaken
.nl
Champignons gevuld met ham, noten en franse mosterd
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
75
50
25
20
8
2
1
1
0.50
-
-
gram
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
bosje
naar smaak
naar smaak
ham (mager)
noot (wal-,gepeld)
boter (room-)
meel (paneer-)
champignon ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
mosterd (Frans)
bieslook ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Hak de walnoten.
Berei-
ding
Maak de champignons schoon (borsteltje of keukenpapier). Snij de stelen eraf of draai deze voorzichtig uit de hoed. Hak de stelen fijn. Vermeng ze met de fijngesneden ham (of pate in spek), paneermeel, walnoten, kleingesneden bieslook, mosterd, peper en zout. Klop het ei en voeg dit aan het mengsel toe. Vul er de champignons mee en zet deze op een platte schaal. Leg op iedere champignon een klontje boter en zet de schaal afgedekt in de magnetron: hoogste stand, 5-6 minuten Garneer met peterselie.
Voedings-
waarde
Energie819 KiloJoules
195 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
10 gram
2 gram