culinaire zaken .nl |
Spies voor de barbecue - gyrosspies | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Barbecue | Grill/grillplaat | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 2 3 2 40 1 50 |
gram teentje eetlepel eetlepel gram stuks gram |
gehakt (lams-) knoflook ![]() peterselie ![]() kruiden (gyros-) rozijn ![]() ei (kip) ![]() havermout (snelkokend) | ||
Berei- ding |
Vorm 8 worstjes van de lamsgehakt, knoflook, gehakte peterselie, gyroskruiden, rozijnen, ei en havermout. Vries ze eventueel in voor later gebruik. Steek de worstjes op een sateprikker, Bestrijk ze met olie en rooster ze 15 minuten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 404 KiloJoules 96 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 16 gram 4 gram 0 gram |