culinaire
zaken
.nl
Rendang
(Gekruid runderriblap)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
3
2
20
20
20
10
4
4
1
gram
deciliter
deciliter
gram
gram
gram
stuks
stuks
teentje
stuks
runderriblap
bouillon (runder-)
melk (kokos-) ingrediënt info
gember (wortel,vers) ingrediënt info
laos (vers)
sereh (vers)
peper (rood) ingrediënt info
salam (blad)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Maal alle kruiden en fruit dit aan in wat olie. Voeg hieraan de in blokjes gesneden runderrib toe en bruin het vlees rondom aan. Giet de bouillon en de kokosmelk hierover breng dit aan de kook. Sluit de pan af met een deksel en laat het vlees verder gaar stoven in een oven van ca 180 graden Celsius.
Voedings-
waarde
Energie2259 KiloJoules
538 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
25 gram
4 gram