culinaire
zaken
.nl
Babi Surajan Tahu
(varkensvlees en garnalen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.50
100
100
25
4
4
4
4
2
1.50
1.50
1
1
1
0.50
-
deciliter
gram
gram
gram
eetlepel
teentje
theelepel
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
stuks
stuks
theelepel
eetlepel
naar smaak
bouillon
varkensvlees
selderij (blad-)ingrediënt info
boter (bak-)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
sambal oelek
tahoe
ketjap (manis)
ketoembar
komijn
ui ingrediënt info
prei
trassi
suiker
zout
Berei-
ding
Ui, knoflook, sambal, trassi, ketoembar, djinten, zout en suiker naar smaak, stampt u in de vijzel fijn en fruit u in de olie. Tahoe en varkensvlees (beide in blokjes gesneden) bakt u in de boter half gaar, hieraan voegt u dan de gefruite kruiden en de groenten toe. Voor het opdienen doet u de ketjap en de bouillon er bij. Dit gerecht moet goed gaar zijn.
Voedings-
waarde
Energie1228 KiloJoules
292 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
16 gram
7 gram
2 gram