culinaire zaken .nl |
Babi Surajan Tahu (varkensvlees en garnalen) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:40 | |
Indelingen | Vlees | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.50 100 100 25 4 4 4 4 2 1.50 1.50 1 1 1 0.50 - |
deciliter gram gram gram eetlepel teentje theelepel stuks eetlepel theelepel theelepel stuks stuks theelepel eetlepel naar smaak |
bouillon varkensvlees selderij (blad-) boter (bak-) olie (zonnebloem-) knoflook sambal oelek tahoe ketjap (manis) ketoembar komijn ui prei trassi suiker zout | ||
Berei- ding |
Ui, knoflook, sambal, trassi, ketoembar, djinten, zout en suiker naar smaak, stampt u in de vijzel fijn en fruit u in de olie. Tahoe en varkensvlees (beide in blokjes gesneden) bakt u in de boter half gaar, hieraan voegt u dan de gefruite kruiden en de groenten toe. Voor het opdienen doet u de ketjap en de bouillon er bij. Dit gerecht moet goed gaar zijn. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1228 KiloJoules 292 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 16 gram 7 gram 2 gram |