culinaire zaken .nl |
Babi Sajoeran I (Gekruid varkensvlees met groenten en tahoe) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:40 | |
Indelingen | Vlees | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 2 100 100 6 4 4 2 1.50 1 1 1 1 1 - |
gram deciliter gram gram eetlepel theelepel teentje eetlepel theelepel theelepel stuks stuks theelepel eetlepel naar smaak |
varkensvlees bouillon prei selderij (blad-) ketjap (manis) sambal oelek knoflook olie (zonnebloem-) ketoembar trassi tahoe ui komijn suiker zout | ||
Berei- ding |
De ui wordt fijngesneden. De knoflook wordt fijngehakt. Snij het vlees, prei, selderie en tahoe in blokjes. Bak het vlees met de tahoe half gaar. Fruit ui en knoflook met de kruiden en voeg ze toe aan het vlees. Doe er de prei en selderie bij. Voeg tenslotte de bouillon en de ketjap toe. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1072 KiloJoules 255 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 13 gram 2 gram |