culinaire
zaken
.nl
Babi Merah
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
1.50
1.50
3
20
20
4
3
3
1
gram
deciliter
deciliter
centiliter
gram
gram
teentje
stuks
theelepel
stuks
varkensfricandeau
asem (water) ingrediënt info
melk (kokos-) ingrediënt info
olie ingrediënt info
sereh (vers)
laos (vers)
knoflook ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
trassi
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Maal de rode peper, de knoflook, de ui, laos en sereh fijn en maak hiermee een marinade met de trassie de tamarindewater en de kokosmelk. We laten het varkensvlees hierin weken voor circa 12 uur. Bak nu het vlees krokant en gaar in weinig olie.
Voedings-
waarde
Energie1209 KiloJoules
288 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
36 gram
3 gram