culinaire zaken .nl |
Lamskoteletjes 4 | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Makkelijk | Vlees | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 50 4 4 1 1 1 |
deciliter gram stuks eetlepel teentje stuks stuks |
room spek (ontbijt-,mager) lamskotelet olie knoflook ui augurk | ||
Berei- ding |
Snij het ontbijtspek klein. Snipper de ui en pers de knoflook uit. Verhit de olie in een pan en bak hierin ontbijtspek, ui en knoflook uit. Voeg de koteletten hier aan toe en bak ze in 15 minuten bruin en gaar. Snipper de augurk. Haal de koteletten uit de pan en voeg aan het vet de room culinair, augurk en zwarte peper uit de molen toe. Roer alles tot een saus, voeg het vlees weer toe en warm het nog eens goed door. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1574 KiloJoules 375 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 29 gram 1 gram |