culinaire
zaken
.nl
Kip met kerrie
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
150
50
50
4
2
2
2
2
1
1
1
-
gram
gram
gram
gram
stuks
stuks
eetlepel
theelepel
stuks
stuks
theelepel
teentje
naar smaak
kipfilet
champignon ingrediënt info
rozijn ingrediënt info
pinda (ongezouten)
ananas (schijven) ingrediënt info
banaan ingrediënt info
boter (room-)
kerrie (poeder)
ui ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
paprika (poeder) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De kipfilet in kleine stukjes snijden en ze in boter goudbruin bakken. Wat zout, kerrie- en paprikapoeder erover strooien. De uien en knoflook snipperen en meefruiten. De paprika schoonmaken en in blokjes snijden, de champignons in plakjes snijden en alles, onder af en toe omscheppen, 25 minuten op een laag vuur laten pruttelen. De ananas in stukjes snijden, de banaan in plakjes en dit met het ananasnat en de pinda's bij het vlees scheppen. Alles nog 5 minuten laten pruttelen. Serveer met: witte rijst.
Voedings-
waarde
Energie1668 KiloJoules
397 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
34 gram
32 gram
7 gram